Reglement

Onze huisregels

Om het verblijf voor iedereen aangenaam te maken, hebben we een paar korte huisregels opgesteld. Niets bijzonders, maar heldere afspraken maken goede vrienden. Alvast bedankt!

1. Aankomst & vertrek

Aankomst mogelijk tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Bij aankomst eerst aanmelden aan de receptie. Verblijfskosten worden direct verrekend bij aankomst.

Vertrek voor 12.00 uur. De kampeerplaats moet netjes achtergelaten worden.

2. Geluid

Gelieve de rust van de medekampeerders te respecteren, zowel ‘s nachts als overdag. Stilte is vereist van 22.00 uur tot 8.00 uur ‘s morgens. 

Geen muziek op de camping. Het gebruik van een airco is verboden.

3. Verkeer

De snelheid op de camping is beperkt tot 5 km/uur. Er is geen verkeer toegestaan tussen 22.00 uur en 8.00 uur.

Per kampeerplek zijn maximaal 2 auto’s of 3 motors toegestaan. Er mag niet geparkeerd worden op de paden en lege kampeerplekken. 

Het opladen van (semi-)elektrische auto’s is niet toegestaan.

4. Huisdieren

Per kampeerplek zijn maximaal 4 huisdieren toegelaten. Huisdieren zijn niet toegelaten in het sanitairgebouw.

Honden dienen op de camping steeds aangelijnd te zijn en moeten buiten de camping uitgelaten worden. 

5. Kampvuur & barbecue

Op de kampeerplek is het gebruik van een barbecue of vuurtonnetje toegestaan mits het vuur minstens 50 cm boven de grond is, op voorwaarde dat er geen vuurverbod is omwille van aanhoudende droogte. We stellen gratis barbecuetjes en vuurtonnetjes ter beschikking. U vindt deze in het houten bijgebouwtje naast de receptie.

6. Bezoekers

Bezoekers dienen zich bij aankomst onmiddellijk aan te melden bij de receptie en het bezoekgeld, 5 euro per persoon, te betalen. Bezoekers dienen de camping te verlaten voor 20.00 uur. Het voertuig van de bezoekers mag niet op de camping geparkeerd worden.

7. Afval

De afvalzone bevindt zich vooraan de camping. We hechten veel belang aan correct sorteren. Gooi uw afval enkel in de daarvoor bestemde container. PMC-zakken zijn beschikbaar in de receptie.

8. Netheid

Laat het sanitair na elk gebruik proper achter. Gooi geen doekjes, sanitaire verbanden of ander afval in de toiletten. Chemische toiletten mogen enkel geleegd worden in het lozingspunt achter het sanitairgebouw.

9. Water

Het water in het sanitairgebouw, de afwaszone en het waterpunt aan de brug is drinkbaar. Denk aan het milieu, verspil geen water. 

10. Aansprakelijkheid

Camping Les Ochay kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, schade of letsel toegebracht aan of door gasten van de camping.

Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

11.Veiligheidsvoorschriften

In geval van brand of overstroming, gelieve de veiligheids- en evacuatiemaatregelen te volgen die ophangen aan het sanitairgebouw en aan het waterpunt aan de brug. De brandblusmiddelen kunnen gebruikt worden in geval van nood. Wij beschikken ook over een eerste hulpkit in de receptie.

Gebruik enkel een gekeurde gasslang die niet ouder is dan 5 jaar en niet langer dan 2 meter.

12. Aanvaarding reglement 

Het feit dat u op de camping verblijft, houdt in dat u het huishoudelijk reglement en de algemene voorwaarden aanvaardt en dat u zich ertoe verbindt deze na te leven. Bij niet-naleving kan u samen met uw gehele gezelschap verzocht worden de camping te verlaten zonder enige vorm van terugbetaling.

Heb je klachten of opmerkingen? Vertel het ons zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

We wensen u een fijn verblijf op onze camping!