Omgeving

Nationaal Park van de Semoisvallei

Het Nationaal Park van de Semoisvallei strekt zich uit over een gebied van 28.904 hectare, met als belangrijkste gemeentes Vresse sur Semois, Bouillon, Paliseul, Bertrix, Florenville, Herbeumont, Chiny en Tintigny. De oppervlakte bestaat voor 86% uit bossen en telt niet minder dan 690 kilometer aan waterlopen.

Het spreekt voor zich dat de natuur op zich al een van de hoogtepunten is van deze heerlijke streek, die zich uitstekend leent tot onvergetelijke fiets- en wandeltochten. 

Daarnaast valt er ook interessant historisch erfgoed te bewonderen, zoals de indrukwekkende kastelen van Herbeumont en Bouillon. Vergeet zeker ook niet om enkele van de mooiste dorpjes van de Ardennen te bezoeken, zoals het wondermooie Chassepierre, waar natuur, spektakel en magie prachtig samenvloeien in een meander van de Semois.

Het Nationaal Park van de Semoisvallei is een prachtige bestemming waar het hele gezin zich op talloze manieren kan tegoed doen aan natuur, erfgoed en sportieve activiteiten. Een natuurparadijs waar je snel weer zal willen terugkeren!

Wandelen

De Semoisvallei is een waar wandelparadijs. Je wandelt door dichte bossen, soms op flink steile hellingen en naar prachtige uitzichtpunten...

Wandelen

Iedereen vindt zijn gading: van een korte familiewandeling in de buurt tot meer pittige tochten voor de ervaren wandelaar.
Lees meer

Fietsen

Met de mountainbike, racefiets of elektrische fiets, vanaf onze camping vindt iedere fietsliefhebber wel een mooie route.

Fietsen

Met de mountainbike, racefiets of elektrische fiets, vanaf onze camping vindt iedere fietsliefhebber wel een mooie route.
Lees meer

Vissen

Voor de liefhebbers van vissen is de Semois een waar paradijs. De rivier herbergt verschillende vissoorten, waaronder forel en baars

Vissen

Neem je hengel mee en ervaar het plezier van het vissen terwijl je geniet van de rustige omgeving.
Lees meer

Kajakken

Spot statige reigers die langs de oever staan te vissen en geniet van het kleurrijke spektakel van ijsvogeltjes die elegant over het water scheren

Kajakken

Vergeet dus zeker niet je camera mee te nemen om al deze bijzondere momenten vast te leggen!
Lees meer

Bezienswaardigheden

In de omgeving valt er heel wat te beleven! op de camping hebben we een map samengesteld met informatie over leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.

Bezienswaardigheden

Boek nu je kampeerplaats, geniet niet enkel van onze gezellige camping, maar ontdek ook de prachtige streek waarin we ons bevinden.
Lees meer

Praktisch

Op zoek naar een supermarkt in de buurt? Een dokter nodig? Hier vind je meer praktische info.

Praktisch

Hier vind je een overzicht van winkels, benzinestations, dokters, enz.
Lees meer