camping

CAMPING LES OCHAY

kleine , gezellige , camping aan de Semois

 

SPELEN

GEZELLIG

Over de camping :

 

Wij hebben een kleine en dus gezellige camping van 49 plaatsen .Waarvan er 24 gelegen zijn op een eiland in de rivier de Semois in het zuiden van de Belgische Ardennen.

De camping bevindt zich aan de rand van het dorpje Mortehan en die is gelegen naast het dorpje Cugnon . Samen hebben deze dorpjes nog geen 400 inwoners .

 

Rondom ons zijn er volop bossen en natuurlijk de enorm meanderende rivier 'la Semois'.In de bossen kunt U prachtige wandelingen maken of mountainbiken en op de Semois kunt U een kilometers lang met de stroom mee kajakken .

 

De camping beschrikt over een eenvoudig maar net en vernieuwd sanitairgebouw en een receptie met daarin een klein winkeltje met elke dag verse broodjes op bestelling.

 

Voor de kinderen is er een trampoline ,een tafeltennis tafel en zijn er enkele skelters en fietsjes vrij te gebruiken. Bij de rivier hebben we enkele speelkajaks en rubberbanden om mee te spelen in de rivier . Daarnaast zijn meerdere vuurtonnetjes aanwezig om gezelig rond te zitten . Direct vanaf de camping zijn er kajaktochten mogelijk en verhuren we 6 mountainbikes en 2 E-fietsen .

 

De rustige en ontspannen sfeer op de camping zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

sprl Camping les Ochay

Diana en Erik Lankreijer

rue de linglé 37/39

6880Mortehan(Cugnon)

info@campinglesochay.be

+32 (0) 61 414061